Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (4.98 secunde)
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, pare intr-adevar convins ca intre statutul de stat candidat la intrarea in UE si cel de stat membru al CSI nu ar exista nicio contradictie.
Federatia Rusa ar avea in plan sa invadeze si Republica Moldova a spus directorul Serviciului de Informatii si Securitate, Alexandru Musteata, intr-un interviu la TVR Moldova, iar acest lucru ar putea sa aiba loc chiar la inceputul anului 2023, a completat directorul SIS Moldova.
Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00. Ora de vara este aplicata intre ultima duminica din luna martie si ultima duminica din octombrie.
BERBEC Pentru Berbeci luna septembrie nu este una tocmai favorabila, in niciun plan. ... Nativilor li se sugereaza cat mai multe iesiri in aer liber sau in oras impreuna cu partenerul, pentru a trece cu brio peste aceasta luna.
RASSM-un stat romanesc intre Rusia si Romania Mare.Opozitie ucraineana la crearea RASSM Dupa declaratia din 3 august 1923 a Guvernului Sovietic privind nationalitatile si libera folosire a limbii materne si ca urmare a tendintelor hotarate de ucrainizare, la 3 septembrie se intrunesc la Balta delegatii satelor romanesti.
Cea mai buna aplicatie meteo pentru Android e gratuita Cei care nu platesc, vor vedea insa reclame. ... 1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com.
Iubitorii muzicii sunt invitati, in perioada 1-4 septembrie 2016, la Gaesti, la Festivalul International de Nai Gheorghe Zamfir, editia a III-a. ... Vasile Iovu - Artist al poporului (Republica Moldova), Alberta Alexandrescu (Franta), Cornel Pana (Elvetia).
Astfel, dupa ce Parlamentul, Consiliul si Comisia Europeana au convenit la inceputul lunii aprilie asupra modalitatilor de reglementare a pietelor angro de roaming, tarifele de roaming vor fi plafonate la 3,2 eurocenti/minut pentru apeluri si la 1 eurocent/SMS, urmand ca, in ceea ce priveste transferul de date mobile, costul acestora sa fie plafonat la 0,05 euro pentru fiecare Mb de date consumat.
Planul Kievului prevede alegeri regionale si apoi acordarea unui statut special Transnistriei sub egida Rusiei, Ucrainei, OSCE, Republicii Moldova (si, eventual, a UE si SUA).
Presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, surprinde din nou printr-o initiativa indrazneata.
Experienta de 15 ani, si in slujba pacientilor din Republica Moldova si Bulgaria Anul 2014 nu reprezinta doar schimbarea de strategie investitionala si expansiunea Grupului Medical Romgermed, ci si aniversarea a 15 ani de existenta. ... "Anul acesta vom duce know-how-ul Romgermed im Bulgaria si in Republica Moldova.
Transparency International a dat publicitatii ieri Barometrul Global al Coruptiei 2009. ... Acest scor a fost depasit in Europa doar de Grecia, care a acordat un scor de coruptie de 4,4 partidelor politice, in timp ce Ungaria a inregistrat 4,2 si Republica Moldova - 3,6.
In mare secret, ANAF a trimis catre finantele judetene si stimulentele aferente lunii septembrie. ... Finantistii doljeni si-au primit deja stimulentele pentru care au protestat spontan luna trecuta.
SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
Institutul National de Statistica (INS) a anuntat astazi primele estimari in ceea priveste Produsul Intern Brut pe trismestrul al doilea din 2009. ... Conform primelor estimari privind evolutia Produsului intern brut in trimestrul II 2009, acesta s-a redus, comparativ cu trimestrul I 2009, cu 1,2%.
Republica Moldova marcheaza astazi 200 de ani de la semnarea Tratatului de Pace de la Bucuresti, care a consemnat cedarea de catre fostul Imperiu Otoman Imperiului Rus a partii de est a Tarii Moldovei - aproximativ cu actualul teritoriu al Republicii Moldova.
Moldova, Rusia, Indonezia, Muntenegru, Bulgaria.
Proiectul vizeaza un cadru mai larg, cel al investigarii perceptiei Federatiei Ruse in triunghiul Romania-Republica Moldova-Ucraina, se arata in comunicatul furnizat de CPCEW, cu ocazia lansarii sondajului in Romania, eveniment desfasurat joi, la Casa Titulescu din Bucuresti.
Oamenii legii sunt de parere ca, in acest caz, traficul de tigari din zona libera va disparea si vor ramane numai doua cai de aprovizionare, respectiv duty-free-urile din aeroporturi si filiera din Republica Moldova.
google-analytics.com